Inbjudan - The Gastrolution of Skåne

Open web versionForward

Share this email:

Nu startar "The Gastrolution of Skåne"!

Välkommen med på resan!

Är du på något sätt involverad i mat- och dryckesevenemang i Skåne? Det kan vara som arrangör, mathantverkare, restaurang, gårdsbutik, destinationsutvecklare eller så kanske du brinner av nya spännande idéer om att skapa något nytt! 

Vi vill samla så många av er som möjligt till en kick-off för att berätta mer om vad projektet kan erbjuda men också för att få reda på vad ni behöver för kunskap för att driva arbetet framåt i evenemang ni är involverade i. På plats är bland annat Lisa Lemke, tv-kock och matkreatör som bland annat kommer att dela med sig av hur det gick till när hennes matdröm gick i uppfyllelse.

The Gastrolution of Skåne erbjuder utbildningar inom hållbarhet, digitalisering, storytelling, marknads- och målgruppskunskap i form av seminarier, workshops och studieresor. Det kommer även finnas möjlighet till individuell coachning och utvärdering av evenemang samt marknadsföringsinsatser

The Gastrolution of Skåne ska sätta Skåne på den gastronomiska världskartan genom att ta till vara på kraften och mångfalden hos de skånska mat- och dryckesevenemangen!

När

31 januari 2018

Var

Mötesplats Tejarp

Tid

9:00 - 15:00

Tid
9:00 - 9:30

Aktivitet
Check-in fika

9:30

Välkomna!
Introduktion av dagen samt om projektet The Gastrolution of Skåne, Sofie Broomé, Projektledare

Hållbara evenemang
Simon Strandvik från Greentime presenterar det digitala verktyg han skapat samt berättar om hur hållbarhetsarbete bidrar till att göra evenemang mer attraktiva. 

10.45

Bensträckare

11:00

Inspirationsföreläsning - Lisa Lemke
Lisa Lemke, matkreatör, TV-kock och väldigt uppskattad föreläsare pratar om drömförverkligande och kommer även dela med sig av det arbete hon varit involverad i kring skapandet av Falkenbergs matdagar. 

11:45

Lunch 

12:45

Panelsamtal med skånska arrangörer och aktörer - lärdomar, vad har de gjort bra, framtida utmaningar
Bland annat Båstad Bjäre Gourmet, Krusbärsfestivalen, Öppethus Lundasparris, Folkets Dryckesfestival & Skånsk Dryck deltar i samtalet.

Individuell övning
Var befinner vi oss om 5 år och vad behöver vi för att nå den målbilden?

14:30 - 15:00

Avslut och fika

Projektet The Gastrolution of Skåne är ett projekt som beviljats stöd av Jordbruksverket inom landsbygdsprogrammet 2014 – 2020 och finansieras delvis med pengar från Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling. Tourism in Skåne är projektägare och samverkanspartners är LRF, Region Skåne/Regional Utveckling och Event in Skåne.
 

Tourism in Skåne AB
Dockplatsen 26 | SE-205 01, Malmö, Sverige
Tel: 040-675 30 00 | tourisminskane.com